Over ons

Wooden Furniture

Tijdens onze vakantie in Nederland zijn wij letterlijk tegen een heel mooi product aangelopen, een Douglas picknicktafel die er mooi uit zag en nog lekker zat ook. In eerste instantie wilden wij de picknicktafel voor onze eigen tuin kopen, maar na een middag denken zijn wij in gesprek gegaan met de producent. Dit was een dusdanig leuk gesprek dat wij verder zijn gaan praten en hebben gesproken over vertegenwoordiging van hem. Een aantal weken later hebben wij een picknicktafel geleverd gekregen en zijn de afspraken verder concreet gemaakt en daar was ineens ons bedrijf geboren.

Wie zijn wij

Nadine Wever en André van der Zwart zijn al sinds 2014 een stel. Nadine is naast haar werk als stewardess de eigenaresse van Wooden Furniture. André is naast zijn werk als finance manager, de steun en toeverlaat voor zijn vriendin, die nodig is bij een eigen bedrijf en helpt waar dat nodig is. Wij werken vanuit huis, houden geen voorraden aan en kunnen daarom tegen een eerlijke prijs een mooi product leveren.

Wij staan u graag te woord voor advies en hopen natuurlijk u als klant te verwelkomen. Ons telefoonnummer is 06-13 967 728 of email info@woodenfurniture.nl

WOODEN FURNITURE